Zolderkamer in 1 dag

Naast het isoleren van uw dak kunnen wij ook de afwerking aan de binnenzijde van uw dak verzorgen. We gebruiken hiervoor een afgewerkt MDF paneel dat al is voorzien van isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is zelfs schilderen niet meer nodig. Zo heeft u naast een goed geïsoleerd dak dus meteen een prachtig afgewerkte zolder(kamer).

Zolderkamer in 1 dag

PIF Isofast

Met het PIF Isofast product is naast de isolatie van uw zolder(kamer) direct de afwerking aan de binnenzijde geregeld. Het MDF paneel is al voorzien van PIF isolatiefolie en wordt direct op de gordingen (balken) gemonteerd. Doordat de folie stilstaande lucht in luchtkamers combineert met een aluminium coating wordt een hoge isolatiewaarde gerealiseerd met een geringe dikte.

Voordelen

Levenslang zonder zorgen genieten

Een dak van een gemiddeld woonhuis voorzien we in 1 dagdeel van PIF Isofast. U merkt direct de voordelen omdat u de warmte in de winter binnen houdt, en in de zomer juist de warmte buiten houdt. PIF Isofast brengt geen enkel gezondheidsrisico voor bewoners omdat er geen lijm wordt gebruikt bij de verwerking en er geen gassen vanuit het product kunnen ontstaan. Op de door ons gebruikte materialen krijgt u 10 jaar garantie.

Onze aanpak

Eerst adviseren, daarna isoleren

Zonder een professioneel én persoonlijk advies géén isolatie. Dat is ons motto. We informeren u op voorhand, tijdens en na de isolatie van uw woning over alle stappen die u van ons kunt verwachten. Een klanttevredenheid van 100%, daar gaat en staat Isolatie Maatschappij Nederland voor.