Vloerisolatie

Bij vloerisolatie wordt er isolatie aangebracht in uw kruipruimte. In deze ruimte bevinden zich afvoerleidingen en waterleidingen en staat in direct contact met de bouwgrond. Het is er vaak vochtig en koud. Zonder isolatie trekt het vocht en de kou naar boven, de woonkamer in. Met vloerisolatie geen koude voeten meer dus.

Vloerisolatie

PIF Isolatiefolie

Voor de isolatie van vloeren passen wij uitsluitend PIF isolatiefolie toe. Doordat de folie stilstaande lucht in luchtkamers combineert met een aluminium coating wordt een hoge isolatiewaarde gerealiseerd met een geringe dikte. De isolatiefolie is licht van gewicht en zeer flexibel. Wij verwerken de isolatiefolie luchtdicht onder de vloer in uw kruipruimte waardoor er een dampdichte laag ontstaat waarmee eventuele vochtproblemen ook meteen worden opgelost.

Voordelen

Levenslang zonder zorgen genieten

Een vloer van een gemiddeld woonhuis voorzien we in 1 dagdeel van PIF isolatiefolie. U merkt direct de voordelen omdat optrekkende kou geen kans maakt, u heeft geen koude voeten meer. PIF isolatiefolie brengt geen enkel gezondheidsrisico voor bewoners omdat er geen lijm wordt gebruikt bij de verwerking en er geen gassen vanuit het product kunnen ontstaan. Op de door ons gebruikte materialen krijgt u 10 jaar garantie.

Onze aanpak

Eerst adviseren, daarna isoleren

Zonder een professioneel én persoonlijk advies géén isolatie. Dat is ons motto. We informeren u op voorhand, tijdens en na de isolatie van uw woning over alle stappen die u van ons kunt verwachten. Een klanttevredenheid van 100%, daar gaat en staat Isolatie Maatschappij Nederland voor.