Over ons

Start ook direct met isoleren

Tijdens een gratis gesprek met een van onze productspecialisten krijgt u advies over welke isolatie het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Isolatie Maatschappij Nederland is niet zo maar een isolatiebedrijf. Het is opgericht om Nederland verder te verduurzamen, comfort van woningen te verhogen én energierekeningen betaalbaar te maken. Hiervoor blijven we onszelf dagelijks uitdagen zodat we onze klanten de slimste technieken kunnen aanbieden, de meest efficiënte werkwijze hanteren en het best gemotiveerde personeel hebben. Alleen zo kunnen we in hoog tempo bijdragen aan de verduurzaming van ons land en onze klanten de meest gunstige tarieven en service blijven bieden.

Onze Missie​

Onze missie gaat hand in hand met onze doelstellingen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We willen Nederland niet alleen snel isoleren, maar vooral goed. En goed begint met een passend en persoonlijk advies voor onze klanten, zowel particulier als zakelijk. Als onze klanten tevreden zijn is Nederland dat ook.

Onze Visie

Is het een ambitieuze gedachte om alle klanten 100% tevreden te maken? Wij vinden van niet en daarom is het de belangrijkste doelstelling van Isolatie Maatschappij Nederland. Iedere handeling die we doen, van adviesgesprek tot oplevering, staat in het teken om onze klanten 100% tevreden te maken. We gaan hierin heel ver en zo onderscheiden we ons van de rest.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We zijn gezond bezig en zorgen dat onze medewerkers gezond en vitaal zijn én blijven. Wij zijn ons bewust van natuur en milieu en werken continu aan verduurzaming. We nemen dit mee in alle keuzes die we maken of dit nu extra zonnepanelen op ons kantoor en magazijn betreft of het uitbreiden van onze 100% elektrische vloot. 

Isolatie Academy

Door goed voor onze medewerkers te zorgen, zorgen zij goed voor onze klanten. Dit begint met de uitgebreide opleiding die iedere medewerker krijgt in onze eigen Isolatie Academy. Hier worden alle collega’s getraind, van call center medewerkers tot isolatie monteurs. Hier trainen we het verwerken van isolatiematerialen in verschillende situaties, verschillende producten maar ook onze richtlijnen hoe we van onze klanten onze fans maken.