Dakisolatie

Dakisolatie is de binnenzijde van het dak bedekken met isolatiemateriaal om flink te besparen op uw energierekening. 25% van de warmte in uw woning verdwijnt namelijk via een niet (goed) geïsoleerd dak. Omdat warmte van nature opstijgt is het isoleren van uw dak een goede oplossing om de warmte beter in de woning te houden. En in de zomer houdt een goed geïsoleerd dat juist de warmte buiten.

Dakisolatie

PIF Isolatiefolie

Voor de isolatie van (schuine) daken passen wij uitsluitend PIF isolatiefolie toe. Doordat de folie stilstaande lucht in luchtkamers combineert met een aluminium coating wordt een hoge isolatiewaarde gerealiseerd met een geringe dikte. De isolatiefolie is licht van gewicht en zeer flexibel. Wij verwerken de isolatiefolie luchtdicht onder het dak waardoor er een dampdichte laag ontstaat waarmee eventuele vochtproblemen ook meteen worden opgelost.

Voordelen

Levenslang zonder zorgen genieten

Een dak van een gemiddeld woonhuis voorzien we in 1 dagdeel van PIF isolatiefolie. U merkt direct de voordelen omdat u de warmte in de winter binnen houdt, en in de zomer juist de warmte buiten houdt. PIF isolatiefolie brengt geen enkel gezondheidsrisico voor bewoners omdat er geen lijm wordt gebruikt bij de verwerking en er geen gassen vanuit het product kunnen ontstaan. Op de door ons gebruikte materialen krijgt u 10 jaar garantie.

Onze aanpak

Eerst adviseren, daarna isoleren

Zonder een professioneel én persoonlijk advies géén isolatie. Dat is ons motto. We informeren u op voorhand, tijdens en na de isolatie van uw woning over alle stappen die u van ons kunt verwachten. Een klanttevredenheid van 100%, daar gaat en staat Isolatie Maatschappij Nederland voor.