Onze aanpak

Start ook direct met isoleren

Tijdens een gratis gesprek met een van onze productspecialisten krijgt u advies over welke isolatie het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Zonder een professioneel én persoonlijk advies géén isolatie. Dat is ons motto. We informeren u op voorhand, tijdens en na de isolatie van uw woning over alle stappen die u van ons kunt verwachten. Een klanttevredenheid van 100%, daar gaat en staat Isolatie Maatschappij Nederland voor.

Stap 1

Boek nu gratis uw persoonlijke advies gesprek

Het isoleren en dus verduurzamen van uw woning start met een persoonlijk advies gesprek met éٞén van onze productspecialisten uit uw regio. Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben neemt onze KlantenService binnen 1 werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit is de eerste stap in het isoleren van uw woning, uw lagere energierekening komt daarmee al dichterbij.

Stap 2

Onze productspecialist komt bij u langs

Tijdens het bezoek zal onze productspecialist een aantal (vocht)metingen verrichten en op basis hiervan zal direct het advies voor uw woning worden opgemaakt. De productspecialist zal alle opties, (product)mogelijkheden en besparingen duidelijk uiteen zetten en met u bespreken. U ontvangt dan ook de uitleg hoe wij u kunnen ontzorgen bij de subsidieaanvraag. Binnen 2 werkdagen zal tevens alles (vrijblijvend) via e-mail aan u bevestigd worden.

Stap 3

Het aanbrengen van de isolatie

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte zal onze KlantenService binnen 1 werkdag contact opnemen om samen met u een afspraak in te plannen voor het isoleren van uw woning.
Door onze landelijke dekking kunnen we garanderen dat u binnen maximaal 4 weken kunt genieten van uw geïsoleerde woning en in de meeste gevallen nemen de werkzaamheden niet meer dan een dag in beslag.

Stap 4

Besparen maar!

Wanneer we uw woning opgeruimd en perfect geïsoleerd hebben verlaten ontvangt u van ons  een opleverrapport (inclusief foto’s) van onze werkzaamheden per e-mail. Zo weet u hoe onze kwaliteit onder de vloer of achter het plafond eruit ziet. U zult ook meteen de effecten van uw geïsoleerde woning terug zien op de energierekening. Als klant van Isolatie Maatschappij Nederland kunt u na de oplevering bij onze KlantenService terecht voor uw vragen over isolatie en verduurzaming.