Muurisolatie

Als spouwmuurisolatie is aangebracht merkt u direct de voordelen. Het isolatiemateriaal houdt de kou buiten waardoor het binnen warmer en comfortabeler wordt. Doordat de muren geïsoleerd zijn, hoeft u veel minder te stoken. Gemiddeld scheelt dit tot wel 30%. Een bijkomend voordeel is dat uw energielabel beter wordt en daardoor de waarde van uw woning stijgt.

Spouwmuurisolatie

Knauf Supafil (inblaaswol)

Isolatie Maatschappij Nederland past bij de isolatie van spouwmuren uitsluitend de minerale inblaaswol van Knauf toe. De wol wordt middels een gatenpatroon in uw gevel geblazen waardoor het materiaal nooit kan gaan zakken. Het materiaal bestaat voor 80% uit gerecycled glas en brengt geen enkel gezondheidsrisico voor bewoners omdat er geen lijm wordt gebruikt bij de verwerking en er geen gassen vanuit het product kunnen ontstaan.

Voordelen

Levenslang zonder zorgen genieten

In de meeste gevallen zijn de spouwmuren van een woning in 1 dag volledig te voorzien van Knauf Supafil inblaaswol. Het product is vochtwerend, dampdoorlatend, brandvertragend (brandklasse 1), sterk geluidsisolerend en heeft de hoogste isolatiewaarde (0,034 W/m2K). Bovendien gaat u gemiddeld 30% op uw energiekosten besparen.

Onze aanpak

Eerst adviseren, daarna isoleren

Zonder een professioneel én persoonlijk advies géén isolatie. Dat is ons motto. We informeren u op voorhand, tijdens en na de isolatie van uw woning over alle stappen die u van ons kunt verwachten. Een klanttevredenheid van 100%, daar gaat en staat Isolatie Maatschappij Nederland voor.