Isolatie zakelijk

Start ook direct met isoleren

Tijdens een gratis gesprek met een van onze productspecialisten krijgt u advies over welke isolatie het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Met een speciale afdeling bedient Isolatie Maatschappij Nederland ook de zakelijke- en projecten markt. Tot onze klanten rekenen wij Bouw- en renovatiebedrijven, woningcorporaties, woningbouwverenigingen, woningstichtingen, vastgoedbeheer- en onderhoudsbedrijven door geheel Nederland.

Projecten

Bespaar tot 30% op uw stookkosten

Als spouwmuurisolatie is aangebracht merkt u direct de voordelen. Het isolatiemateriaal houdt de kou buiten waardoor het binnen warmer en comfortabeler wordt. Doordat de muren geïsoleerd zijn, hoeft u veel minder te stoken. Gemiddeld scheelt dit tot wel 30. Een bijkomend voordeel is dat uw energielabel beter wordt en daardoor de waarde van uw woning stijgt.

Bestaande complexen

Bespaar tot 30% op uw stookkosten

Bij vloerisolatie wordt er isolatie aangebracht in uw kruipruimte. In deze ruimte bevinden zich afvoerleidingen en waterleidingen en staat in direct contact met de bouwgrond. Het is er vaak vochtig en koud. Zonder isolatie trekt het vocht en de kou naar boven, de woonkamer in. Met vloerisolatie geen koude voeten meer dus.