Isolatie particulier

Start ook direct met isoleren

Tijdens een gratis gesprek met een van onze productspecialisten krijgt u advies over welke isolatie het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Kiezen voor Isolatie Maatschappij Nederland betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. De zekerheid van een speciaal voor uw situatie passend advies zodat u een leven lang kunt genieten van een perfect geïsoleerde woning. Omdat we enkel werken met kwaliteitsmaterialen geven we 10 jaar garantie op de gebruikte isolatiematerialen en onze werkzaamheden.

Spouwmuurisolatie

Bespaar tot 30% op uw stookkosten

Als spouwmuurisolatie is aangebracht merkt u direct de voordelen. Het isolatiemateriaal houdt de kou buiten waardoor het binnen warmer en comfortabeler wordt. Doordat de muren geïsoleerd zijn, hoeft u veel minder te stoken. Gemiddeld scheelt dit tot wel 30%. Een bijkomend voordeel is dat uw energielabel beter wordt en daardoor de waarde van uw woning stijgt.

Vloerisolatie

Al binnen 4 jaar terugverdiend

Bij vloerisolatie wordt er isolatie aangebracht in uw kruipruimte. In deze ruimte bevinden zich afvoerleidingen en waterleidingen en staat in direct contact met de bouwgrond. Het is er vaak vochtig en koud. Zonder isolatie trekt het vocht en de kou naar boven, de woonkamer in. Met vloerisolatie geen koude voeten meer dus.

Dakisolatie

25% van uw warmte verdwijnt via het dak

Dakisolatie is de binnenzijde van het dak bedekken met isolatiemateriaal om flink te besparen op uw energierekening. 25% van de warmte in uw woning verdwijnt namelijk via een niet (goed) geïsoleerd dak. Omdat warmte van nature opstijgt is het isoleren van uw dak een goede oplossing om de warmte beter in de woning te houden. En in de zomer houdt een goed geïsoleerd dat juist de warmte buiten.

Extra zolderkamer in 1 dag

Isoleren en direct volledig afgewerkt

Naast het isoleren van uw dak kunnen wij ook de afwerking aan de binnenzijde van uw dak verzorgen. We gebruiken hiervoor een afgewerkt MDF paneel dat al is voorzien van isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is zelfs schilderen niet meer nodig. Zo heeft u naast een goed geïsoleerd dak dus meteen een prachtig afgewerkte zolder(kamer).